Followers

Tuesday, October 30, 2007

Naege Oketni Lyrics (Sad Love Story OST)

Masa mula-mula aku ubah template blog aku jadi sekarang, aku tertanya-tanya... Lagu rasmi blog aku ni aku amik kat mane. Aku pun dah lupa. Dan hari ni tergerak hati aku nak cari asal usul lagu ni...

Ni sebenarnya soundtrack untuk drama Korea - Sad Love Story... Aku tak pernah tengok citer dia tapi aku suka dengar lagu dia. Tu sebab aku biarkan ia jadi lagu rasmi blog aku. Enjoy k walaupun lagu ni memang lagu sedih...



Naege Oketni Lyrics (Sad Love Story OST)
Amudo moreuga sumoso bontaedo
Ku hanbonun parasso
Kuripdon kunari charari shwiwotdon
Salmirankol mulrasso

Ku nugu buda nunbujin sarang
Ojing nol kamssago innunde
Almyonso jakku bitul karimyo
Nomanul kidarigo isso
Na anin sarangul ichulddae / naege oketni

Saraso danhanbon bol suman itdamyon
Ta dwelkora midotjyi

Ku nugu buda nunbujin sarang
Ojing nol kamssago innunde
Almyonso jakku bitul karimyo
Nomanul kidarigo isso
Na anin sarangul ichulddae / naege oketni

Naege oketni

______________

Will You Come to Me? (Nae-ge Ogenni)
I didn’t know that everything was hidden
So I hoped to walk that road again
I didn’t know that day
That I longed for an easier life

*CHORUS*
Your love is more dazzling than anyone’s
I care only for you
As you know, sometimes I will stagger
I’m waiting just for you
When I forget the love I know
Will you come to me?

If I could see all my life one more time
I believed that it would all be okay

* Repeat

Will you come to me?

Source from http://members.aol.com/kpoplyrics and http://kreah-craze.com/2007/05/20/naege-oketni-lyrics-sad-love-story-ost/

Sunday, October 14, 2007

Hacker Evolution - Game untuk Si Hacker

Lama tak update... Anyway, hari ni aku just nak memperkenalkan satu game ni... memula aku main game ni macam boring tapi bila aku tengok adik aku macam syok je main, jadi aku nak promote la kat sini....

Ni game untuk korang latih diri korang untuk jadi seorang hacker... Game ni akan latih skill menaip, skill mendapatkan dan menggunakan maklumat untuk menuju ke matlamat korang.

System requirements
  • Windows ME/XP/2000/2003 or Vista
  • Microsoft DirectX 8.0 (http://www.microsoft.com/directx/)
  • Pentium® 1 GHz processor or faster, 512Mb RAM, 200Mb free disk space
  • 16Mb DirectX 8.0 compatible videocard
  • Microsoft compatible keyboard and mouse
Ni link untuk download n maklumat-maklumat lain yang mungkin korang nak tengok...

Muat Turun kat sini...


N link ni walkthrough untuk korang yang rasa kepala dah pening camne nak habiskan game ni....

Walkthrough 1
Walkthrough 2

Ok, enjoy the game...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...