Followers

Saturday, December 29, 2007

Dari perkenalan...

Ni aku amik dari bulletin kat friendster aku... just nak kongsi dengan korang...

--------------------------------------------
1. hai boleh sayer kenal
sayer tertarik dengan perwatakan sopan
awk, da lamer sayer perhati awk,awk
budak baik n tertarik ngan tudung
labuh awk......
sayer harap kiter boleh
berkenalan....ukhwah fillah eh orang
kater... sayer x pandai sangat arab...

2.terima kasih menerima sayer, sayer
akan try sedaya mungkin menjaga awak
dan mengikut syariat,sayer tau sayer
bukan baik, tp sayer sentiasa cuber
terbaik untuk awak...

3.ingat tau,keluar jaga aurat, jangan
bagi orang nampak...
kuar ngan kekawan tau, balik kntek,,,
sayer doakan awk.

4.wak, nape x kntek sayer, sayer risau
awak kuar lelamer... ye,,,sayer x der
hak, sayer tau sayer percaye awk, tp
sayer x tau nak kater mcmmaner,kiter x
bertemu selalu, just nampak dari jauh
jerkan..., tp sayer rase awk mcm
berada depn sayer...mungkin nie yang
orang kater cinta kot, wak, wak cinta
sayer? x nak bagitau,,, tp sayer tau
awak cinta sayer... awk da malu nak
jalan tempat sayer lepak ebab
malukan... hehehr...tq...sayer cinta
awk...

5. wak, selain family, wak sayang
siaper? saper sayer dalam hati awk?

6.wak, dari kawn kiter just panggil
sayer awk jer, mcm sayer x istimewa
untuk awk jer;)sayer teringin gak nak
jadi mcm kawn sebilik sayer nie,
panggil sayang... bolelah, bukan salah
pun, just panggilan jer...tq sayang...

7.yang, kekadang sayer tengok ayg nie
mcm x percayer sayer je,,, yela, sayer
just tanyer awk pakai ape jerkan ;(
hehehe... yer tq bgtau, makin sayang
sayer kat awk...
8,yang, sayer nak ayang tau, ayang lah
segalanyer untuk sayer, sayang la
pemberi semangat untuk sayer... yang,
sayer harap ayang n sayer x der rahsia
lg...jgn risau, ini kan membuktikan
sayer take care ayang kan... so,
jangan risau k, yer... sayer akan jaga
ahsia kiter... just msg je kan...

9.ayang dah lamer kiter msg, boleh x
kitr jumper? yer... ayang bawa lah
kekawan k,,, tq yang...

10.tq panggil sayer ngan panggilan
abg,,, abg tunggu da lamer da,,, abg
tau, kiter x leh pakser dalam
perhubungan...

11.ayang, wat pe 2, nak cakap cikit,
naper ayang bawa satu batalion nak
jumper abg?? ayang x percayer abg
eh....

12.ayang kiter jumper k,,, abg suka
ayang pakai tudung yang sayer beli 2,
yang mcm wardina 2,
bukan ayag x cantik, judt makin
cantik,,,,nipis sikit jer..kiter
jumper nanti ayang bawa la sorang jer
k...

13.ayg,abg nak mintak maaf dengan aper
yang jadi... abg td tersentuh jari
ayg,
tq yang, tol ckp ayang, tersentuh x
per...makin la tebal cinta abg kat
ayang..
ayang suker jumper abg?
tq
yang, td cian tengok kawn ayang duk je
diam,...
yer... nanti abg bawa kawn abg, leh
dier borak kan...
yang, abg suker tngk mater ayang,
malu malu lak dier,,,
ayang td cantik...
14.tq jumper td,ayang cantik...
abg romantik pun salah ker?
suker abg romantik eh, td jumper da
berani tenung abg.... tq....
tengk kwn ayang n kawan abgmcm melekat
jer... senang la kiter jumper...
tengk, ALLAh membrkati kiter...
ayang da solat? doakan abg sekali k...

15.yang,just nak tanyer... ayang
cintakan abg berape peratus?
aper tandanyer?
50% je...
yang, nak tanyer, rambut ayang pnjng
x, just terpikir,,,,
16.td terbeli tudung pendek, ,,, yang
bg kat ayang tu...
yang, bg lah gmbr ayng special untuk
abg pakai tudung 2...
cantiknyer ayng...gmbr nie abg wat
wallpaper hp...

17.yang, cintakan abg berape peratus?
sepenuh hati? tq!!!!!!! ilove u
sayang....
18.yang, da lamer kiter couple, x kan
abg pegang tangan nak mara, ayang kan
milik abg...
tq paham abg...

19.kater ayang cintakan abg sepenuh
hati... kalu ayng cintakan abg aper
buktinyer yang,,,,
SELEPAS ITU BARU BERMULA MAKSIAT
SEBENAR.....
PEGANG TANGAN-TERABE-TERSEDAP-
TERLANJUR-TERBUNTING-
TERBUANG ANK-TERKELUAR VCD LUCAH-
TERMALU-TERTEKAN-TERSEKSA-TERBUANG-
---- -
JIKA INI BERTERUSAN, MUNGKIN TERBUNUH
DIRI....
SEMUANYA TER....
TER KE?????
JWB SENDIRIAN BERHAD, SEMUANYA BERMULA
DARI SMS BERBUNYI, hai, bole sayer
kenal....

-----------------------------------------------
Hm, bila baca benda ni. Kepala aku terus muncul perkataan 'mudah'... Sakit sket hati aku kalau benda kat atas ni pernah terjadi... Dunia sekarang ek... hm...

Saturday, December 22, 2007

Subtitle...

Lama tak update... huhu... hari ni aku nak kongsi dengan korang 2 vclip video yang best n kelakar... heh, kelakar gler... aku harap korang enjoy...





Thanks adik aku koz tunjukkan vclip kelakar gler ni... wakakakakaaa....

Saturday, December 1, 2007

Tenang dan senyum, jawapan ada di sini...

Hm, sedang aku ketawa seorang diri berhibur kat blog ni, tiba-tiba friendster aku masuk mesej baru. Dari seorang kawan. hm... tak tido lagi ke... cian dia... huhu... aku balas la mesej dia n setelah balas membalas terjadi, dapat la aku emel untuk ber'Yahoo Messenger' dengan dia... Its nice to have companies untuk mengisi malam yang kosong ni... aiceh...

So, berbual la kitorang... Perempuan...? mestilah perempuan. Kalau lelaki pun aku layan gak, huhu... N selalunyer perempuan la sesuai mengisi malam2 aku yang kosong ni...(gatal... haha...) Dalam rancak kitorang berbual, tiba-tiba teringat aku satu citer yang aku rasa interesting untuk dia. Cerita dari diari yang lama aku tinggalkan...

Aku: u know what... dulu masa saya ada gf...
Aku: pernah satu ketika, saya berdiri di tempat yang tinggi dari semua orang. then gf saya tanya...
Aku: tengok apa tu...
Dia: awk jawab?
Aku: perempuan...
Dia: then?
Aku: dia tak marah tapi senyum... then tanya saya kenapa...?
Dia: pastu?
Aku: saya jawab... hm, ramainya perempuan... tidak terhad oleh mata untuk memandang...
Dia: wah..
Aku: walau dari fizikal dan mental. malah hatinya...
Aku: tapi kenapa perlu saya setia pada awak seorang...
Dia: law saya jadik gf awak...
Dia: sy camnie kowt..
Dia: :nangis:
Dia: tapi..
Dia: btowl jugak tu..
Dia: ntah lor..
Dia: krn sbab tu awak clash ke?
Aku: nope... dia senyum lagi... dan tanya...
Dia: wah..
Dia: bgos gf awak..
Dia: next?
Aku: then, kenapa Allah ciptakan setia... kalau awak rasa itu merugikan...
Aku: awak rasa kenapa...
Dia: urm..
Dia: blur..
Dia: pat2..
Dia: cakap..
Dia: curiousity nie..
Aku: heh... saya senyum dan jawab...
Aku: dengan setia, saya akan kenal perempuan lebih dari apa yang saya sangka...

Cerita ni memang berlaku pada 17 Mac 2004, hari Rabu. Masa tu aku dan dia(x-awek aku) kluar ke MidValley bersama kawan-kawan. Even sampai hari ni aku ingat macam mana keadaan masa tu. Sibuk, penuh orang. Haha, nama pun Mid Valley. Sedikit sebanyak mengingatkan aku yang aku juga punya kenangan manis bersama orang lain. Bekalan untuk aku terus hidup di dunia (akhirat bekalannya lain... huhu...)

Anyway, kalau tak pehal, 2 minggu lagi aku akan kluar dengan ex aku ni. Dia seorang yang baik, n bijak. Even sampai sekarang, walaupun aku pernah pencilkan dia dalam hidup aku tapi sedikit pun dia tak marah tetapi masih mahu menganggap aku sebagai kawan. Dia hormati aku dan menganggap dahulu sebagai kenangan, even baik atau buruk. Tiada dendam. Hm, budusnya aku (baru nak menyesal, padan muka aku...Huu...)

Aku harap kawan aku ni terhibur dengan citer tu. Dialog mungkin sket berubah tapi isi citer aku tak tukar. Tido lena dia malam ni, huhu... Bed time story...

Kesimpulan, jangan sombong. Koz orang takkan menyombong kat kita kelak. dan setialah kepada pasangan memasing. Mana tau, korang jumpa sesuatu yang korang cari dari situ. dan sentiasa senyum, siapa sangka tenang itu jawapan segala-galanya... Huhu... Dan untuk kawan aku ni, jangan selalu berjaga malam, its will curse ur beauty k... huhu...

k la... Selamat Malam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...