Followers

Tuesday, March 23, 2010

Serius.. jangan marah... aku update la nanti.. bagi la aku sampai awal bulan Mei.... Menggila la aku sibuk sekarang... sori la kawan-kawan ya...

Tuesday, March 2, 2010

Displin... #3

Hari ini aku belajar lagi satu perkara...

  1. Kalau ada bearish atau bullish full body, dan selepas tu ada doji atau sewaktu dengannya... aku leh counter. Dan kalau ia masih follow trend lama, aku kena sabar melihat...
  2. Mind SL kena up lebih sket dari bese...
  3. Sentiasa monitor... coz ni counter-trade...
  4. Mind TP ikut la mana dia nak gi... bese banyak je kalau dia g...
Candlestick as indicator masih bertakhta di hati...

N baru MC... So, sempena dengan MC ni... ada beberapa perkara yang aku belajar...

  1. USD dan Yen gerak seiring... so ada lebih baik jangan trade EU dan EJ serentak...
  2. Euro berkemampuan untuk kekal trend lebih lama, tempoh 180 min...
Hurm... hati terluka... rasanya senang lagi dengan UJ... bila aku cuba trade 3 pair serentak mesti ada yang tak kena...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...